Kosaram
Kérjük, várjon

Üres kosár

Termék reklamáció

Volt-e bármilyen hiba az áru használata során?

A webáruházunkon keresztül vásárolt árukat reklamáció céljából el lehet küldeni hozzánk.

Az airsoft fegyverek, alkatrészeik és tartozékaik gyakran összetett mechanikus és elektromos eszközök, amelyek kopásnak és elhasználódásnak vannak kitéve, és logikusan előfordulhatnak meghibásodások. Hasonlóképpen más típusú áruknál is előfordulhatnak hibák.

Célunk, hogy ezt a kellemetlen ügyet a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban megoldjuk. A gyártási hibákért való felelősség - eltérő rendelkezés hiányában - az eladástól számított 24 hónap, az eshopon keresztül történő megrendelés esetén az áru átvételétől számított 24 hónap.

Airsoft fegyverek és tartozékok hibaelhárítása

A fegyverrel vagy tartozékokkal kapcsolatos problémák esetén áttekintést készítettünk a leggyakoribb meghibásodásokról és azok megoldásairól. Egyes hibák könnyen orvosolhatók, és nem kell őket reklamációra beküldeni. Ez az áttekintés segít azonosítani a hibát, és ha az könnyen orvosolható, tanácsot ad, hogyan oldhatja meg otthon, illetve mi a következő lépés.

ÁTTEKINTÉS ÉS HIBAELHÁRÍTÁS
 

PANASZTÉTELI ELJÁRÁS

1. ADATSZOLGÁLTATÁS

Töltse ki az alábbi űrlapot és nyomtassa ki.

A panasz legegyszerűbb és leggyorsabb feldolgozása érdekében készült.

Ha nem ezt az űrlapot használja, kérjük, csatoljon egy levelet, amely tartalmazza a megrendelés számát, a SKU-t, az elérhetőségi címet, a telefon- és számlaszámot, valamint a hiba leírását.

TERMÉK REKLAMÁCIÓ.PDFTERMÉK REKLAMÁCIÓ.PDF
2. CSOMAGOLJA BE

A kitöltött formanyomtatványt csatolja az igényelt árukhoz.

Helyezze az árut az eredeti csomagolásába, és csomagolja be további védőcsomagolásba, pl. papírba, fóliába, dobozba stb. Kérjük, ne sértse meg az eredeti csomagolást (dobozt).

Biztosítsa az árut, hogy a hozzánk történő szállítás során ne sérüljön meg - töltse meg a dobozt úgy, hogy a benne lévő áruk ne mozogjanak szabadon.

3. KÜLDJE EL

Az árut személyesen is behozhatja az üzletbe, vagy postai úton is elküldheti a megadott címre:

ArmaPro s.r.o.
Husova 1955, 53003 Pardubice
Cseh Köztársaság

Kérjük, ne küldje a csomagot átvételi pontra vagy utánvéttel.