Kosaram
Kérjük, várjon

Üres kosár

A társaságról

Az AirsoftPro® márka világszerte ismert airsoft árucikkeiről és az airsoft fegyverek minőségi frissítő alkatrészeiről. Alkatrészeink eredeti tervezésűek, a Cseh Köztársaságban gyártják őket.

A legnépszerűbb AirsoftPro termékek közé tartoznak a frissítő ravaszmechanizmus-készletek, a palackok és a hop-up kamrák mesterlövészpuskákhoz, valamint az elektromos fegyverekhez való kamrák. Több mint 250 AirsoftPro terméket kínálunk - az alátétektől, adapterektől az olyan összetett egyedi termékekig, mint a ravaszmechanizmusok és a hop-up kamrák. Az alkatrészek kifejlesztésének előfeltétele az airsoft játék tapasztalata, amellyel a tulajdonos és az alkalmazottak 1995 óta foglalkoznak.

AirsoftPro.hu

Az AirsoftPro az egyik legnagyobb airsoft üzlet az országban, világméretű szállítással. Ügyfeleink elégedettségét bizonyítja az ügyfelek által ellenőrzött arany díj és a nagyon jó vélemények a www.heureka.cz oldalon.

A kezdetektől fogva igyekszünk odafigyelni ügyfeleink igényeire és piacra dobni a kívánatos airsoft márkákat, alkatrészeket, tartozékokat, felszereléseket és kiegészítőket. Jelenleg 10851 aktív elemek közül választhat. Büszkék vagyunk a készleten belüli elérhetőségre, az azonnali szállításra és a kiváló ügyfélszolgálatra. .

AirsoftPro.hu - Jan Chyba, jednatel ArmaPro s.r.o.

Jan Chyba
jednatel ArmaPro s.r.o.

 

Az AirsoftPro története

2007
Az AirsoftPro® márka létrehozása Jan Chyba néven. Az AirsoftPro első frissítő részeinek kifejlesztése és a www.airsoftpro.cz eshop elindítása.
2009
2009 elején a termékkínálat jelentősen bővül a harmadik országokból származó áruk behozatalával. Az ajánlat kiterjed az airsoft fegyverekre, alkatrészekre, tartozékokra és felszerelésekre is. Megnyílik az első üzlet Pardubicében.
2010
A vállalat nagyobb értékesítési területre költözik, és bejegyezteti az AirsoftPro® védjegyet.
2013
Az áruház további fejlődése és a nagyobb raktárterület szükségessége miatt az áruház átköltözik megfelelőbb helyiségekbe Pardubicében.
2014
2014-ben az üzlet egy természetes személytől átkerül az újonnan alapított ArmaPro s.r.o. társasághoz.
2016
A bolt új, kifejezetten az AirsoftPro igényeihez kifejlesztett verziója elindul.
2017
Az EmersonGear és az E&C márkák kizárólagos képviselőjévé válunk.
2020
Elindította a webáruház új verzióját, amely jobban megfelel a jelenlegi trendeknek, és a lehető legjobb felhasználói élményre összpontosít. Mi leszünk a Lancer Tactical márka kizárólagos képviselője.
2021
A 2021-es év újabb mérföldkövet jelent a vállalat számára. Befejeződik a saját raktárakkal és egy bemutatóteremnek kialakított üzlettel rendelkező székház építése.