Kosaram
Kérjük, várjon

Üres kosár

A társaságról

Az AirsoftPro® márka 2007-ben jelent meg Jan Chyba fizikai személy címe alatt. A kezdetektől igyekszünk meghallgatni vásárlóink igényeit és forgalmazni a szükséges alkatrészeket és kiegészítőket. Ez többségében egyedi szerkezet és a Cseh Köztársaságban van kifejlesztve. Az alkatrészek fejlesztésének előfeltétele az airsoft játékban szerzett tapasztalat, amelyre az idejét a cég tulajdonosa 1995 óta szenteli. Az AirsoftPro® márka részek ma már ugyanúgy ismertek itthon is, mint külföldön is.

2009 elejétől a harmadik országokból származó behozatal jelentősen bővült. Az ajánlatot kibővítette az airsoft fegyverek, alkatrészek és tartozékok. Később az olcsóbb felszerelések is. És így megnyitottuk az első üzletünket.

2014-ben az üzleti tevékenységet a fizikai személyről az újonnan alapított ArmaPro s.r.o cégre helyeztük át, amelynek jobb pozíciója van az üzleti partnerekkel való kapcsolattartásban. Mindenekelőtt külföldön.

Jelenleg több, mint 5000 terméket ajánlunk az e-üzletünkben, mindenekelőtt a saját raktárunkra helyezünk hangsúlyt. A mi e-üzletünk a Cseh Köztársaság egyik legnagyobb airsoft üzlete. Ügyfeleink elégedettségének igazolása a nagyon jó értékelés a www.heureka.cz.

 

Jan Chyba

Üzletvezető igazgató ArmaPro s.r.o.