Kosaram
Kérjük, várjon

Üres kosár

Milyen akkumulátort és töltőt?

Ha a termék ismertetője mást nem javasol, használjon újratölthető akkumulátort. NiMH 8,4V feszültséggel. A fegyver élettartamára a legalkalmasabbak. Az erősebb, 9,6 V-os akkumulátorok, rendszerint szintén használhatóak, de jobban megfelelnek erősebb fegyverekhez, erősebb rugóval, és a felhasználónak számolnia kell a fegyver belső részeinek valamivel nagyobb elhasználódásával.

A játékosok egy szűk csoportja Li-Pol (Li-Ion) akkumulátorokat használ, amelyeknek minden bizonnyal sok előnye van. Ha azonban kezdő vagy nem akar bonyolultabb karbantartással foglalkozni, akkor ezt a típusú akkumulátort nem javasoljuk.

Fontos szempont az akkumulátor alakja. Úgy kell döntenünk, hogy illeszkedjen a fegyverhez, A fegyver paramétereiben mindig fel van tüntetve a megfelelő típusú akkumulátor, beleértve a megfelelő típusra való hivatkozást is. Ha nem biztos a választásában, vegye fel a kapcsolatot technikusunkkal, aki közvetlenül a fegyverben ki tudja próbálni a megfelelő akkumulátor típusát.

A kínálatunkban megtalálja a töltőket a típusokhoz NiMH akkumulátorok, valamint LiPol akkumulátorok. Ahogyan, már fent is megemlítettük, a NiMH akkumulátorokhoz való töltőkre fogunk összpontosítani. Ezek alapvetően csak az akkumulátort töltik, de automatikusan nem kapcsolódnak ki. Ezért jó a töltési idő figyelése. Olcsók, de felhasználói szempontból nem kényelmesek. Ezért javasoljuk az intelligens töltőket, amelyek automatikusan is kikapcsolnak. Közöttük a legnépszerűbb modell a ez a HN3020.

A kínai fegyverekhez általában akkumulátorok és töltők is vannak, de ezek minősége nagyon alacsony. Ezek csak a fegyver kipróbálásra szolgálnak. Korlátozott élettartamuk miatt nem alkalmasak folyamatos használatra és a márkás akkumulátorok későbbi töltésére. Nagyon javasoljuk, hogy vásároljon jobb minőségű akkumulátort az utánzat megfelelő működéséhez. Ezt a kiegészítőt ajándékként szállítják, és nem lehet reklamációt benyújtani..