Kosaram
Kérjük, várjon

Üres kosár

Elállás a vásárlási szerződéstől

Nem megfelelő a méret, vagy más terméket rendelt, mint amire gondolt?

A webáruházunkon keresztül vásárolt termékeket a kiszállítástól számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti.

Ügyfeleink számára extra szolgáltatásként felajánljuk az áru INGYENES visszaküldésének lehetőségét a Packetán keresztül (a szállítási költségeket mi álljuk). Egy másik lehetőség, hogy személyesen visszaküldi az árut az üzletben, vagy az Ön által választott fuvarozóval és saját költségén elküldi (ne küldje el az árut utánvétellel).

A teljes visszatérítéshez az árunak sérülésmentesnek kell lennie, minden tartozékkal együtt. Kérjük, ne sértse meg az eredeti csomagolást. Abban az esetben, ha a küldött árukon sérülést vagy kopást találnak, a visszatérítés csökkenthető az eredeti állapot helyreállításának költségeivel.

Ha az áru a törvényes határidőn belül megfelel a visszaküldés feltételeinek, az összeget azonnal, de legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük az Ön számlájára.

Ha cserére van szüksége, egyszerűen küldje el nekünk az eredeti árut az alábbi eljárás szerint, és rendeljen új árut az üzletből.

VISSZATÉRÉSI ELJÁRÁS

1. ADATSZOLGÁLTATÁS

Töltse ki az alábbi űrlapot és nyomtassa ki.

Készen áll a legegyszerűbb és leggyorsabb visszavonás feldolgozására.

Ha nem ezt az űrlapot használja, kérjük, csatoljon egy levelet, amely tartalmazza a rendelés számát, a cikk kódját (SKU), a kapcsolattartási címet, a telefonszámot és a számlaszámot.

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT.PDFELÁLLÁSI NYILATKOZAT.PDF
2. CSOMAGOLJA BE

A kitöltött űrlapot csatolja a visszaküldött áruhoz.

Helyezze az árut az eredeti csomagolásába, és csomagolja be további védőcsomagolásba, pl. papírba, fóliába, dobozba stb. Kérjük, ne sértse meg az eredeti csomagolást (dobozt).

Biztosítsa az árut, hogy a hozzánk történő szállítás során ne sérüljön meg.

3. KÜLDJE EL

Küldje el az árut INGYENESEN a Packetán keresztül. Csak menjen el a legközelebbi Packeta irodába, és jelentse a 97053007 kódot az operátornak.

Az árut személyesen is behozhatja az üzletbe, vagy postai úton is elküldheti a megadott címre:

ArmaPro s.r.o.
Husova 1955, 53003 Pardubice
Cseh Köztársaság