Kosaram
Kérjük, várjon

Üres kosár

Gyakori kérdések

Mennyi a postaköltség?

A postaköltség az áru tömegétől és a fizetési módtól függően automatikusan kerül kiszámításra. Az áruk aktuális árát akkor látja meg, ha az árut beteszi a kosárba, és kiválasztja a megfelelő fizetési módot és a szállítási címet.

Hogyan lehet az árut kifizetni?

A Magyarországi rendelők részére a következő fizetési módok állnak rendelkezésre: banki úton előre utalással, VISA és MasterCard bankkártyákkal, PayPal szolgáltatással és nem utolsó sorban, utánvéttel.

Milyen gyorsan kerül kiszállításra az áru?

A megrendelés után az árut még aznap vagy a következő munkanapon szállítjuk ki. Általában az áruk a szállítástól számított 7 napon belül érkeznek meg a rendeltetési helyre.

Ha Önöktől vásárolok upgrade-lik a fegyvert?

Garanciális szempontból ez lehetetlen. Az ügyfelek rugó erővel kapcsolatos igényei néha túlzottak és a fegyver élettartama többszörösen csökkenhet. Ezután már nem lehet a két éves garanciát kérni. Csak felelőtlen kereskedők kínálnak ingyenes alkatrész beszerelést a vásárolt fegyverekhez. Általában Őket nem érdekli, hogy az ügyfél által kiválasztott alkatrészek megfelelőek-e, és hogy hosszú távon működni fognak-e. Aki ért hozzá az tudja, hogy ez igényes és felelősségteljes munka, amely tapasztalatot, elegendő alkatrészt és sok időt igényel. Kérésre csak a kézi mesterlövészpuskákat upgrade-jük.

Milyen fegyvert válasszunk ki?

Az airsoft fegyverek teljesen élethű 1:1 arányú utánzatai a valóságos fegyvereknek. A három alapvető meghajtó elveken működnek: AKÉZI meghajtás az olcsóbb pisztolyokra és a mesterlövész puskákra jellemző. A dugattyú feszültségét használja fel minden egyes lövés előtt. Előnye az alacsony ár és a könnyű üzemeltetés. Ideálisan megfelel a kezdőknek. Noha a fegyverek elsősorban műanyagból készülnek, az általunk forgalmazott fegyverek jó minőségűek, és ezeket természetesen nem lehet összehasonlítani a piacon lévő olcsó golyós pisztolyokkal. A pisztolyok ára 5 150- 11 000 Ft, a kézi puskák pedig 32 300 Ft kezdődik.

A GÁZ MEGHAJTÁST legfőképpen a pisztolyoknál használják. A játékos által hordozott palackból töltődik fel a fegyver tartálya ökológiai tiszta gázzal. Egy töltéssel, vagy egy patronnal felhúzás szükségessége nélkül az egész tölténytárt kilőheti. A kifinomultabb gázmeghajtású másolatok teljes egészében fémből készülnek, valósághű szétszereléssel és a csúszka végének mozgásával lövés közben. A gázpisztolyok előnye a magas élethűség és nincs szükség minden lövés előtt felhúzni. Hátránya az üzemeltetés magasabb költsége valamint működő képtelensége alacsony hőmérsékleten. Ezen fegyverek ára 9 000- 52 000 Ft.

Az utolsó és a legnépszerűbb csoport az ELEKTROMOS fegyverek. Ahogy a neve is mutatja, a meghajtásért egy újratölthető modellező akkumulátor felel. Ez az elektromotor és az átviteli mechanizmus segítségével felhúzza a levegő dugattyút. Nincs szükség lövés előtt a fegyver felhúzására vagy gázzal való feltöltésére. A fegyverek külön lövésekkel és adaggal lőnek. Az elektromos fegyverek tipikus csoportjai a géppisztolyok, a rohamfegyverek és a géppuskák. A piacon és az aukciós portálokon értékesített alacsony minőségű modellekkel ellentétben az általunk kínált elektromos fegyverek fémből készülnek. Az olcsóbb modellek 26 000 - 52 000 Ft árban vannak, külső testük műanyagból van. A drágább modellek, 52 000 - 90 000 Ft, mind fémből készülnek, a markolatuk gyakran valódi faanyagból van készítve.. Ezeknek a fegyvereknek az az előnye, hogy az alapelvek legnagyobb választékát és számos pótalkatrészt vagy tuningoló alkatrészt tartalmaznak. Az olcsóbb elektromos fegyvereket manapság elsősorban Kínában gyártják. Vonzó az áruk és gazdagabb felszereléssel rendelkeznek, de élettartamuk rövidebb. Drágább, de kétségtelenül jobb fegyvereket állítanak elő Hongkongban, Tajvanon és Japánban. Hosszabb élettartamúak, jobb minőségűek, de általában nincs töltő vagy akkumulátor a meghajtáshoz. Ezért, plusz költséggel kell számítani.

Airsoft és a biztonság

Az airsoft fegyverek nem olyan pontosak és teljesítményük is kisebb, mint a klasszikus légfegyvereké, de így is sérülést okozhatnak. Lőtávolságuk elérheti a 70 métert és a maximális energiájuk 3 joule. A védőszemüveg, a legjobb esetben az álarc használata, kötelező. Egyéb védőfelszerelések használata minden játékos igénye szerint történik. Zúzódáson kívül, komolyabb sérülés nem történhet.

És mi a helyzet az ökológiával?

A játékokat általában magánterületen, elhagyatott épületekben, erdőben...stb. tartják. A kicsi műanyag golyók nem jelentenek jelentős ökológiai terhelést a természet számára. Ennek ellenére az ökológiai golyók is helyet kapnak a piacon, amelyek néhány hónapon belül a nap és az időjárási viszonyok hatására lebomlanak. Ilyen lövedékeket is tudunk ajánlani.

Airsoft és a jogszabályok

Az e-üzlet a Cseh Köztársaságban van bejegyezve és a Cseh Törvények szerint működik. A lőfegyverekről és lőszerekről szóló 119/2002. Sz. törvény szerint az airsoft fegyverek D kategóriába tartoznak, nem regisztráltak, ezért szabadon megszerezhetők és tarthatók még lőfegyver-engedély vagy más engedély nélkül is, a jogi előírásoknak megfelelően csak 18 évesnél idősebb személyek vásárolhatják meg őket.