Nagykereskedelem

A cégünk megalapításának kezdetétől nem csak kiskereskedelemmel, hanem nagykereskedelemmel is foglakozik. Ön is rendelkezik üzlettel vagy e- üzlettel? Legyen egyike a megelégedett kereskedelmi partnerünknek.

Nem tartunk fel külön nagykereskedelmi árlistát. Minden termékünk, beleértve az áraikat is, az e- üzletünkben van. Mint kereskedő az összes árt (ÁFA-s) látja az e-üzletünkben, amelyen keresztül vásárol is. A kedvezmény a terméktől függ. Nincs egység. A behozott termékekre általában a kedvezmény kisebb, mint a saját termékeinkre.

Hogyan kell regisztrálni?

Hozzon létre az e-üzletünkben új fiókot és beleértve az IČ (cégjegyzékszám és adószám) és DIČ. A regisztrációs adatait küldje el az e-mail címünkre (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) együtt a cég adataival (foglalkoztatottak száma, web oldal, stb.). Az elfogadás után a fiókjának jellegét nagykereskedelmire változtatjuk. Belépése után láthatja, hogy az árak át vannak húzva, és alattuk ott vannak az Ön árai. ÁFA-val együtt. A vásárlást klasszikusan a kosárba tevéssel végezheti. Ha Ön a Szlovák Köztársaságból való és ÁFA köteles, önnek ÁFA nélküli számla lesz kiállítva. A számla pénzneme lesz a fizetés pénzneme.

Mik a nagykereskedelem feltételei?

  1. • A edvezmény súlyának garantálása érdekében ragaszkodunk ahhoz, hogy az első megrendelés ÁFA nélkül minimum 252 000 Ft legyen. A további megrendelések korlátozás nélküliek.
  2. • A jelöltnek valóban kereskedőnek kell lennie, akinek van disztribúciós csatornája. Vagyis meglévő kereskedelmi engedéllyel és bolttal kell rendelkeznie, vagy egy üzlettel airsoft termékekkel.

A weboldal szövegét, grafikáját és minden egyéb elemét a szerzői jog védi, és nem adják át a kereskedőknek. Nagykereskedőként csak szöveget és fotókat használhat az AirsoftPro termékek üzleti felhasználására. Általában ezek alkatrészek és kiegészítők.

Az ún. IČO (cégjegyzékszám) vásárolt termékek gyári hibájára a vásárlástól számított 1 hónap garanciális időt adunk. Javasoljuk, az összes kézhez kapott csomagot ellenőrizni. A többi termékre gyártási hiba esetében 2 év szavatossági időt biztosítunk. A fegyverek szervizelését minden kereskedő saját maga végzi.